Scroll Top

ČIŠČENJE NA DOMU

HOME CLEAN JE TUKAJ, DA BO VAŠ DOM RES ČIST.

Kot lastnik stanovanja razumemo, da imate na svojem naraščajočem seznamu opravil številne stvari. Prav tako menimo, da ne bi smeli skrbeti, da bo vaš dom  popolnoma čist. Namesto da bi svoj dragoceni čas porabili za pometanje, drgnjenje kopalnice in brisanje pohištva, ga preživite v sproščanju v brezhibnem in udobnem prostoru, ki ga Home Clean očisti.

kaj vključuje standardna storitev čiščenja doma?

Osnovno čiščenje hiše obravnava vsa ključna področja vašega doma od spalnice do kuhinje in vse vmes. To vključuje tudi vse posebne sobe, ki jih imate, vključno z igralnicami, domačimi telovadnicami ali pisarnami.

Pri Home Clean so naše storitve čiščenja  prilagodljive.  Ker imamo bogate izkušnje s čiščenjem in smo usposobljeni, vemo, kako se spopasti z vsemi vrstami umazanije in kateri pripomočki so najboljši za različne površine. Lahko ste prepričani, da bo vaš prostor čist

Naše storitve čiščenja vključujejo, vendar niso omejene na:

Kuhinje
kopalnice
Spalni prostori
Bivalne površine
Tla iz trdega lesa
Preproge in preproge
Talne obloge
Naprave

BRISANJE PRAHU

Namesto da bi obrisali prah, ko se vse skupaj usede, bo naša ekipa redno čistila površine in predmete, da bi zmanjšala prisotnost prahu iz okolja, da bo lahko uživala vaša družina. Veliko pozornost namenjamo predelom doma, kjer se običajno nabira prah. Brisanje prahu lahko pomaga zmanjšati alergije v zaprtih prostorih in na splošno izboljša kakovost zraka v vašem domu.

MOKRO BRISANJE

Ne samo, da brisanje površin v vašem domu zmanjša možnost nabiranja prahu, ampak lahko vašemu domu da tudi čist videz, ki ga je manjkal. Naša ekipa obriše skoraj vsako trdo površino v vašem domu, da ostanejo stvari čiste in sanitarne.

Vrata in podboji – kot del naših storitev čiščenja stanovanj bo naša ekipa pobrisala vrata in podboje v vašem domu. To pomaga odstraniti morebitne madeže, prstne odtise in bakterije, ki morda visijo naokoli.
Prek naših storitev splošnega čiščenja lahko obrišemo večinoma vse v domu, vključno z majhnimi in večjimi aparati, kljukami na vratih, stikali za luči in drugimi področji po potrebi.

Dodatna storitev – Čiščenje steklenih površin – Home Clean vam za jasen pogled očisti tudi okenske površine, ne ustrašimo se tudi višine saj imamo usposobljene delavce za višinska dela. Očistimo tudi rolete in zunanje žaluzije.

SESANJE

Ne glede na to, ali imate preprogo, preproge ali stopnice s preprogo, se lahko zanesete na našo ekipo Home Clean, ki vam bodo pomagale kar najbolje izkoristiti posesale vaše domove. Uporabljamo profesionalne sesalnike znamke Numatic, ki so opremljeni z HEPA FILTRI za najmanjši raznos prahu.

Tla, preproge, preproge in stopnice – Naša ekipa bo redno posesala vaša tla, preproge in preproge ter odstranila umazanijo ali prst, ujeto v vlakna. To izboljša kakovost zraka v zaprtih prostorih in podaljša življenjsko dobo različnih talnih oblog v vašem domu.

Dodatna storitev – Kavč in drugo oblazinjeno pohištvo – Tako kot tla v vašem domu je pomembno, da oblazinjeno pohištvo globinsko redno sesate. To ščiti vaše pohištvo, hkrati pa ščiti vaše zdravje.

HOME CLEAN VAM NUDI…

Likanje – Home Clean vam nudi likanje vašega perila. Naj bo to delo opravljeno brez vašega truda, saj vsi vemo kako je likanje zamudno.

Razkužimo kljuke na vratih in stikala za luči – Naša ekipa lahko redno razkužuje kljuke vrat, stikala za luči in druge površine doma, ki se jih pogosto dotikamo. To pomaga odstraniti vse škodljive bakterije ali viruse, ki živijo na površinah, in ščiti vašo celotno družino.

Zamenjamo posteljnino – Kdo ima čas, da si pospravi posteljo? Naša ekipa bo uredila blazine in posteljnino v domu, da bo vse kar se da urejeno in urejeno, preden se vrnete domov.

Izpraznimo in zamenjamo vrečke za smeti – ne glede na sobo bomo vse vaše smeti izpraznili in ustrezno reciklirali.

In še večHome Clean je pripravljen zagotoviti skoraj vse storitve čiščenja, ki bi jih morda potrebovali. Če iščete nekaj drugega, kar ni navedeno zgoraj, se ne oklevajte in se obrnite na naše svetovalce. Tukaj smo, da zagotovimo, da bo vaš dom kar se da čist!

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko v vašem brskalniku shrani podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na našem spletnem mestu in storitvah, ki jih ponujamo.