Scroll Top

Profesionalna čistila in oprema

Za čiste prostore so potrebna učinkovita čistila, ki ne škodujejo okolju ter so prijazna zdravju.

Zato smo pri Home Clean zavezani k uporabi čistil, ki ne škodujejo vašemu zdravju. Uporabljamo profesionalna čistila, ki niso v prosti prodaji. Čistila so namenska vsaki površini ter so barvno označena.

Za čiščenje uporabljamo čistila slovenskega podjetja Irbis, DB Investa in nemška čistila Kruse.

Pri Home Cleanu ste lahko vedno prepričani, da bodo vaši prostori učinkovito očiščeni.

Profesionalna oprema za čiščenje vašega doma.

Pri Home Cleanu se zavedamo, da za pravilno očiščene prostore potrebujemo pravo profesionalno opremo.

Zato pri Home Cleanu očistimo domove samo z profesonalnimi pripomočki.

Za brisanje površin uporabljamo PVA krpe znamke Vileda. Krpa je idealna za čiščenje vseh vrst trdih površin, kot so pohištvo, inoks, steklo in podobno, saj vedno doseže sijoče perfektno čistočo brez lis.

Za brisanje talnih površin uporabljamo sistem Rekola. Rekola je finsko podjetje, ki je razvilo inovativni čistilni pripomoček Reflex. Reflex čisti površine tudi do 95% učinkoviteje kot ostali pripomočki. Posebej razvita mikro krpa je primerna za čiščenje vseh talnih površin.

Sesalec je zelo pomemben, zato pri Home Clean uporabljamo samo sesalce znamke Henry angleškega proizvajalca Numatic. Uporablja velike hepa vrečke in zagotavlja tiho delovanje.

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko v vašem brskalniku shrani podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na našem spletnem mestu in storitvah, ki jih ponujamo.